Autorizarea



Link-ul de acces la formularul de autentificare este transmis, dupa instalarea sistemului, administratorului desemnat de client.

Odata introduse elementele Cont / Parola curente, Administratorul obţine accesul la instrumentele de administrare. Atâta timp cât administratorul interacţionează cu sistemul, parametrii de autentificare sunt păstraţi în cadrul sesiunii de lucru. Dupa un timp de inactivitate predefinit de serverul gazdă, autentificarea expiră pentru a preveni accesul neautorizat (sesiunea de lucru expiră automat).

Se recomandă să nu acceptaţi ca browserul să reţină contul şi parola de acces.

La incheierea sesiunii de administrare se recomandă un click pe butonul "Logout" înainte de închiderea browserului Dvs.

S.C. WebStreet S.R.L.

Doresc sa mă contactati pentru:
Autorizarea

Am citit si sunt de acord cu Termeni si Conditii generale