Versiuni disponibileSistemul rezolvă două dintre cele mai des întâlnite probleme legate de informaţie: cine publică informaţia şi cine o poate accesa. Din acest punct de vedere distingem următoarele versiunile mono / multi-user şi mono / multi-admin:

Implementările de tip (a) + (c) sunt cele mai frecvente. Sunt recomandate pentru site-urile de prezentare de firmă, instituţii, etc.
Implementările de tip (b) sunt dedicate site-urilor care ofera servicii contra cost sau necesită un anumit nivel de restricţie a circulaţiei pentru informaţia prezentată. Sunt prevăzute zone protejate pentru fiecare utilizator înregistrat, cât şi zone comune pentru toţi utilizatorii înregistraţi.
Soluţia (d) este destinată în special site-urilor de tip publicaţie cu circulatie liberă în care materialele sunt adăugate de către editori specializati pe produse. Combinaţia (b) + (d) oferă suportul pentru site-uri complexe cu volum mare de informaţii care se adresează mai multor categorii de vizitatori, cu drepturi de acces diferite.

S.C. WebStreet S.R.L.

Doresc sa mă contactati pentru:
Versiuni disponibile

Am citit si sunt de acord cu Termeni si Conditii generale